Keken Kelkka Tmi

Myyntiehdot

Käytetyt osat ja moottorikelkat myydään käyttökuntoisena ilman takuuta marginaaliverolla (alv 0%), ellei toisin mainita kyseisen osan kohdalla.

Verkkokaupasta ostetut tuotteet poistetaan sitä mukaan verkkokaupasta kun ne menevät kaupaksi mutta jos tuotetta ei keritä heti poistamaan ja ostat tuotteen joka on jo myyty niin siinä tapauksessa me otamme teihin päin yhteyttä.

Mikäli tuote kuitenkin osottautuu rikkinäiseksi niin ota meihin päin yhteyttä. Sovitaan esim osan palutuksesta jolloin palutetaan rahat takaisin.

 

Maksutavat

Ostaessasi osan verkkokaupasta maksu tapahtuu tilisiirrolla, ja kun suoritus näkyy tilillä osa(t) lähtee postiin (n.1-3pv)

Ohjeet ja tilinumero tulee tilausvahvistuksen mukana sähköpostiisi kun vahvistat tilauksen.

Mikäli tilausvahvistus ei heti tule niin sähköposti jäi ilmoittamatta tai on väärin kirjoitettu, myös roskaposti kansio kannattaa katsoa. Tilinumero maksuihin on: FI85 3939 0058 0353 46.

Osat voi myös noutaa paikanpäältä sovittaessa jolloin maksutapa voi olla myös käteinen.(myös iltaisin ja vkl:sin)

Toimituskulut on postin kautta 13,40e joka on pääsääntöinen toimitustapa. Suuremmat osat joita ei postin kautta voi kuljettaa mutta matkahuollon kautta voi, niin toimituskulut on 60e.