Keken Kelkka

Myyntiehdot

Käytetyt osat ja moottorikelkat myydään käyttökuntoisena ilman takuuta marginaaliverolla (alv 0%), ellei toisin mainita kyseisen osan kohdalla.

Verkkokaupasta ostetut tuotteet poistetaan sitä mukaan verkkokaupasta kun ne menevät kaupaksi mutta jos tuotetta ei keritä heti poistamaan ja ostat tuotteen joka on jo myyty niin siinä tapauksessa otamme teihin yhteyttä.

Mikäli tuote kuitenkin osoittautuu rikkinäiseksi niin ota meihin yhteyttä, sovitaan esim osan palutuksesta jolloin palutetaan rahat takaisin.

Osan sopivuus muihin malleihin kuin mistä osa on purettu on asiakkaan vastuulla selvittää ja näin ollen ei ole palautus oikeutta mikäli osa ei käynytkään kelkkaasi.

 

Maksutavat

Ostaessasi osan verkkokaupasta maksu tapahtuu tilisiirrolla, ja kun suoritus näkyy tilillä osa(t) lähtee postiin (n.1-6pv)

Ohjeet ja tilinumero tulee tilausvahvistuksen mukana sähköpostiisi kun vahvistat tilauksen.

Mikäli tilausvahvistus ei heti tule niin sähköposti jäi ilmoittamatta tai on väärin kirjoitettu, myös roskaposti kansio kannattaa katsoa. Tilinumero maksuihin on: FI63 5086 0920 0712 10.

Osat voi myös noutaa paikanpäältä sovittaessa jolloin maksutapa voi olla myös käteinen.

Toimituskulut on postin kautta 15,90e joka on pääsääntöinen toimitustapa. Suuremmat osat joita ei postin kautta voi kuljettaa mutta matkahuollon kautta voi, niin toimituskulut on 60e.